Afschuw versus Loslaten Achterdocht versus Vertrouwen Bedreigingen versus Ontwikkeling Afhankelijk versus Vrijheid Bedenkingen versus Reflectie Afgunst versus Waardering Barsten versus Herstel Gemis versus Geluk Misverstanden versus Opluchting Futloos versus Drijfveer Skiskills

advisering

Advisering

bemiddeling

Bemiddeling

coaching

Coaching

training

Training

 • PERSOONLIJKE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING
 • OPTIMALISATIE
  REVITALISATIE
  RE-INTEGRATIE
  LOOPBAANORIËNTATIE

Zorgaanbod

Of het nu gaat om de deskundigheid, de oprechte aandacht of de extra service die cliënten ervaren, de klanttevredenheid staat bij Scansense hoog ik het vaandel. Niet voor niets wordt elk zorgtraject met een evaluatie afgesloten. Gestimuleerd door de vele positieve reacties zoekt Scansense voortdurend naar onderscheidende vormen van dienstverlening, die naadloos aansluiten op leerbehoeften van de cliënt.

Scansense biedt uniek maatwerk in het geval van persoonlijke dilemma’s of organisatievraagstukken die van invloed zijn op het functioneren. De interventies van Scansense zijn gericht op het optimaliseren van de prestaties en performance, alsmede de psychische en fysieke gezondheid.
Met dit totaalconcept wil Scansense bijdragen aan de optimale welzijnsbeleving.

General-support

 • Advisering, bemiddeling, coaching en training op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkeling.

Special-support

 • Consultancy op het gebied van spannings- en stemmingsvraagstukken.
 • Sociale media service; e-learning.

Doelstelling

Toepassing

Om tegenvallende prestaties het hoofd te bieden wordt de oplossing vaak enkel in de gevolgen gezocht. Op die manier wordt de werkelijke oorzaak echter niet aangepakt. Alle goede bedoelingen ten spijt nemen de handelingsvaardigheden en het leervermogen daardoor ongewild af. Dit doet afbreuk aan de welzijnsbeleving en het verzuimrisico neemt dan ongelukkigerwijs toe. Speciaal voor leergierigen die effectiever willen handelen in spannende situaties biedt Scansense een uniek leerconcept. Dat scheelt een hoop stress, voorkomt onnodige discussie (op werkplek of thuis), en maakt het leven al gauw een stuk makkelijker. Het leven speelt zich voor een belangrijk deel tussen de oren af.

De beste remedie is jezelf en de situatie de baas zijn.

Alle facetten die het functioneren kunnen beïnvloeden komen in het zorgaanbod van Scansense aan de orde. De toepassingswaarde van Scansense is onbegrensd en niet situatiegebonden. Het leerconcept is namelijk flexibel inzetbaar: voor alle niveaus, met of zonder spanningsklachten, privé of op het werk. Het zorgaanbod van Scansense onderscheidt zich significant ten opzichte van dat van de eerstelijnszorg, qua aanpak (extra expertise/middelen), tijdsduur per consult (extra 100%), en partnerschap (extra bijstand). De meerwaarde vertaalt zich in unieke en innovatieve diensten met een prima prijs/kwaliteitverhouding, die bij klanten de waardering oproept: Scansense “Biedt meer”.

Sociale media service

Vanuit servicegericht oogpunt reikt Scansense op Facebook Scansense, Facebook Specimens, Twitter Scansense en YouTube Scansense online informatie aan op het gebied van persoonlijke en organisatieontwikkeling, onder de toepasselijke naam Scansense Sociale media service.
Doe uw voordeel met deze handreiking en meld u per platform als fan/volger voor de periodieke updates aan.

Facebook Scansense

Scansense biedt een speciale Facebookpagina voor leergierigen. Op het prikbord van Scansense worden tips & tricks gepubliceerd die de ontwikkeling van personen of organisaties ten goede komen. Iedere fan die daar ‘Vind ik leuk’ aanklikt, ontvangt het nieuws van dit unieke informatieplatform ter inspiratie op zijn overzicht.

Facebook Specimens

Scansense biedt een speciale Facebookpagina voor all sorts of men. Op het prikbord van Specimens worden tips & tricks gepubliceerd die de communicatie en het gedrag van mannen ten goede komen. Iedere fan die daar ‘Vind ik leuk’ aanklikt, ontvangt het nieuws van dit unieke informatieplatform ter inspiratie op zijn overzicht.

Home   Back   Forward   Top