Opening wintersportseizoen; parallellen Scansense en Skiskills

Ook al zoveel zin in de wintersport? Kom dan naar de spectaculaire winteropening in SnowWorld Zoetermeer!

Op zondag 6 oktober zijn diverse wintersport gerelateerde bedrijven, zoals Skiskills, aanwezig met leuke acties, spetterende demo’s op de piste, testen van de nieuwste ski- en snowboardmaterialen, live entertainment, leuke acties, een kledingbeurs, een knallende après-ski party en nog veel meer. Kortom, er valt een hoop te beleven en alles is zo goed als gratis.

Jubileumacties Skiskills
Kom dan ook bij de stand van Skiskills langs en laat u informeren over het leeraanbod van Skiskills en de samenwerking met SnowWorld. Skiskills biedt interessante jubileumacties en aansprekende uitleg over het unieke trainingsconcept voor wintersporters die zichzelf en hun ski’s of snowboard de baas willen zijn.
U bent van harte uitgenodigd!

Overzicht deelnemers Winteropening

Datum: Zondag 6 oktober 2013
Locatie: SnowWorld
Adres: Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer
Openingstijden: 08.00 – 24.00 uur
Stand Skiskills: 11.00 – 17.00 uur
Entree: Gratis