Vroeger was er in tijden dat de R in de maand zat minder vitaminerijk voedsel te verkrijgen, daardoor raakten de mensen tijdens de winter langzaamaan lichamelijk in een dip. Dat vitaminegebrek hoef je nu niet meer te hebben, maar de gedachte lijkt nog wel steeds te bestaan.

De maanden met een R er in, zijn de maanden dat de mensen minder buiten zijn, minder frisse lucht, meer in huis zitten waar de luchtkwaliteit vaak zeer slecht is. Mede door minder direct zonlicht, is de weerstand van veel mensen aanzienlijk minder dan in de rest van het jaar.

Zodra de R in de maand is, de eerste blaadjes gaan vallen en het buiten eerder donker is, voelen veel mensen de bui al hangen: de herfstdepressie en de winterblues zijn in aantocht. Vluchten naar de zon is gelukkig niet de enige oplossing. Accepteren, afleiding zoeken en alvast vooruit kijken helpen net zo goed.

Servicedienst
Of het nu gaat om de deskundigheid, de oprechte aandacht of de extra service die cliƫnten ervaren, de klanttevredenheid staat bij Scansense hoog ik het vaandel. Gestimuleerd door de vele positieve reacties zoekt Scansense voortdurend naar onderscheidende vormen van dienstverlening, die naadloos aansluiten op behoeften van de klant.

Cliƫnten van Scansense kunnen tijdens hun consult kosteloos gebruik maken van professionele lichttherapie: De goLITE BLU-energielamp van Philips is een apparaat voor lichtenergie waarmee uw energieniveau op natuurlijke wijze te optimaliseren is, hetgeen klinisch bewezen is. Geef uw stemming en energieniveau een opkikker, terwijl uw consult normaal doorgang vindt.
Informeer bij Scansense naar deze servicedienst.